Om meg

Yoga er for meg meditasjon, trening, terapi, en sinnstilstand og en væremåte.

Jeg ønsker å videreformidle dette helhetlige synet på yoga til deltagerne i mine klasser, og til å inspirere dem til en daglig praksis, hvor man etterhvert også kan begynne å kjenne på yogaens kraft utenom matta.

Jeg begynte å meditere (Transendental Meditasjon) i tenårene & en ryggprolaps penslet meg inn på yoga på begynnelsen av 2000-tallet. Tiltross for en stiv og vond rygg, opplevde jeg mitt første møte med yoga som helbredende og veldig frigjørende. Den gode følelsen av mental ro etter klassen var mye av grunnen til at jeg fortsatte å praktisere. Ryggproblemene ble etterhvert borte, kroppen ble smidigere og sterkere, sinnet mitt roligere og jeg ble et gladere menneske. Jeg fikk et ønske om å dele bort lidenskapen min med andre etter å ha praktisert jevnlig en stund. Sommeren 2009 begynte jeg så smått å undervise yoga etter å ha fullført min første Teacher Training med Yogaworks på Balance.

Etter å ha undervist i over et år ønsket jeg å fordype meg mer i yoga, så i august 2010 flyttet jeg til New York i 7 måneder hvor jeg fortsatte min utdannelse med Yogaworks (500 timers Yoga Alliance sertifisert), og fikk gleden av å praktisere under inspirerende lærere som Paula Lynch, Carrie Owerko, Aarona Pitchison, Elizabeth Neuse, Anya Porter & Jenny Aurthur.

Det var også her i NY at jeg oppdaget Jivamukti yoga. Chantingen, fokuset på dyrevelferd, studiet av yogakildene, meditasjonen, og ikke minst den dynamiske praksisen til funky rytmer fikk hjertet min til å synge, og jeg visste at jeg ønsket å fordype meg mer i Jivamukti yoga allerede etter første klasse. I juni 2014 ble drømmen til virkelighet da jeg tok en Jivamukti teacher training (300 timer) på Costa Rica.

Tilsammen har jeg nå 800 timer teacher training bak meg, og har undervist yoga siden 2009. Jobben som yogainstruktør er dypt tilfredsstillende, jeg elsker å spre yogaens kraft til andre!
Jeg vektlegger det mentale like mye som det fysiske aspektet ved yogaen, og inkorpererer også chanting, pranayama (pusteøvelser) og meditasjon i undervisningen. Klassene mine starter gjerne med et tema som kan være et vers fra Yoga Sutraene. eller et konsept som å ‘gi slipp’.

Yogaform: Jivamukti & vinyasa klasser som baserer seg på prinsippene fra YogaWorks; dvs flyten fra Ashtanga kombinert med teknikken og presisjonen fra Iyengar tradisjonen. I tillegg underviser jeg yoga for bedrifter.

Jeg har i tillegg en bachelorgrad i sosialantropologi og kunsthistorie fra UiO og er også utdannet NLP Master Practitoner Coach.

Tidligere og nåværende undervisningssteder inkluderer Oslo Yoga, SDG, Earth Yoga Palma, Blindeforbundet, Røde Kors, Miljøverndepartementet, BW Offshore, Esso, Oxigeno, Statoil Lysaker, Balance, Gold’s Gym, SiO, Presence, Leela. Kontakt meg gjerne for refreranser

http://www.yogajournal.com/officeyoga/