Feedback

Feedback  fra andre:

“Flow, eller power yoga, ved Centrum Athletica, er ved en instruktør som heter Silje. Når jeg kommer inn i rommet får jeg umiddelbart en ro over meg. Dette tror jeg skyldes mye på grunn av Siljes energi. Hun er blid og imøtekommende, men rolig og avslappet.
Tre ganger i uka kan du gå på Flow med Silje som instruktør. Hun arrangerer yoga-helg på en hytte, noe som absolutt ikke er hverdagskost ved et treningssenter. Jeg utfordrer deg, dersom du sliter med stress eller negative tanker, å teste ut yoga på Centrum Athletica.” Karoline K, 22/4/12

“Silje er en dyktig og populær instruktør, med en stor og fornøyd kundegruppe. Hennes timer er godt besøkt, og Silje er, basert på besøksstatistikk, en av de mest populære instruktørene hos oss. Silje viser også et engasjement for sine kollegaer, og stiller ofte opp som vikar når det er behov for dette. ” Åsgeir Almvik, SiO 30/01/14

“Vi har hatt Silje hos oss som Yoga instruktør I 2 år. Silje gjør en kjempejobb. Hun har et meget behagelig vesen og  passer perfekt som yoga intstruktør. Hun er flink til å variere timene og tilrettelegge etter de behov vi har. Undervisningen  tilpasses de som er tilstede. Hvis noen har plager eller er gravid tilrettelegger hun  for hver enkelt i klassen. Treningen er forebyggende for plager som man ofte sliter med som kontoransatt –  nakke, skuldre, rygg og armer.  Siljes yogatimer anbefales på det varmeste!”
For BWOffshore Åse Britt Hovdegard, 10/10/12 (jeg underviser fortsatt bedriftsyoga i BWO, januar 2018)

“Silje er kreativ, uredd og veldig flink til å bruke de forståelige ordene.” Randi Mathisen, yoga i Blindeforbundet, 11/12/09

“Silje Bjørnholt har vært undervist yoga i Athletica siden 2011. Silje har uten tvil vært en av våre dyktigste yogainstruktører. Hun er godt likt blant ansatte og medlemmer, og har en meget god evne til å fylle opp yogasalen uke etter uke. Hun har også i en svært liten grad hatt behov for vikarer på timene sine.

Athletica kan anbefale Silje på det aller sterkeste og vi ønsker hun lykke til med klassene sine i fremtiden.” Trond Torke, SiO Athletica. des 2016

“Ville bare si tusen takk for dine fantastiske timer. Ikke bare er du utrolig flink til å formidle yogaøvelsene, men ved å utstråle en varme, ro og vennlighet blir timene dine helt magiske.
Du får mennesker til å føle seg vel, du er et så behagelig vesen, og dessuten ordlegger du deg både på en god, klar, forståelsesfull og fin måte. Jeg lærer noe nytt av deg hver gang. Tusen takk! Vennlig hilsen Åse-Marie” 16/11/16

“Jeg vil bare takke deg for de utrolig nydelige jivamukti timene du har. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har funnet deg og de vakre timene du leder oss gjennom. De har en fantastisk flyt og beroligende effekt. Det skinner veldig gjennom at du lever og ånder for dette og projekterer dette i timene dine. Tusen takk 🙂 Nora “7/11/17

”Silje Bjørnholt har inspirert meg veldig

med sin heilhetlige og varme undervisning.

Klassene er samanhengande og fokuserte,

man lærer alltid noko nytt. Silje sine

forklaringar av både stillingar og

meditasjon gjer at man kjenner seg

komfortabel og at man kjenner effekten av

yogaen. Meditasjonen blir tilstede i heile

klassen. Hennar mest verifulle egenskap

som yogalærar er heilheten og magien ho

klarar å skape i rommet. I tillegg er ho god

på å gi både nye utfordrinar og trygge

rammar.”

Malin, 29/12/17

 

We are sad to lose two wonderful teachers after the New Year. Our dear Silje who has been guiding us through inspiring Jivamukti classes every Saturday and filling in for a lot of other classes, will be returning to Norway. We are so grateful for the time that she has been here to share with us her practice and wish her all the love and happiness as she moves back to her native Norway.

Sandra and the Earth yoga team December 2018

 

«Takk for alle de fantastiske klassene dine både i parken, treningssentre og yogastudior gjennom mange år!

Du har en behagelig og varm energi som er autentisk og vakker samtidig!

Du har vært en stor inpirasjon! Takk, Silje!»

Merilin, 9/7/19