Timeplan

 

Vinterens klasser på Oslo Yoga (kurs): 

Mandager, 7. jan- 18. mars: 

1845-20:00: Jivamukti-inspirert vinyasa (FULLBOOKET)

2015-2130: Myk yoga flyt og eteriske oljer 

(FULLBOOKET)

Tirsdager, 8. jan- 19. mars: 

1645-18:00: Hatha Yoga

(FULLBOKET)

1815- 19:45: Myk yoga flyt

( FULLBOOKET)

Onsdager, 9. jan- 20. mars: 

13:30- 14:45: Hatha Yoga 1 

20:00- 21:30: Jivamukti-inspirert vinyasa     

(FULLBOOKET)        

Torsdager, fom 10. jan: Bedriftsyoga 1615-1715, BWO

 

 

Dynamisk yoga med eteriske oljer på Oslo Yoga (drop-in)

Lørdag 12.01 kl 12-14, Yogarommet            

(FULLBOOKET)     

Lørdag 9.02 kl 12-14, Yogahemsen

(FULLBOOKET)

Lørdag 9.3 kl 12-1430, Yogarommet

Lørdag 13.04 kl 12-1430, Yogarommet

Lørdag 11.5 kl 12-1430, Yogahemsen 

 

Varmt velkommen til en 2,5 timers yogaklasse for kropp, sinn & sanser! Jeg kommer til å guide deg gjennom en varmende vinyasa praksis med fokus på vridninger & hjerteåpnere (bakoverbøyninger), før vi langsomt beveger oss over i rogivende sittende & liggende øvelser (hofteåpnere), og avslutter så med pranayama (pusteteknikker) samt en 20 minutters guidet Yoga Nidra (yogisk søvn).
Eteriske oljer og yoga harmonerer vakkert sammen, da oljene stimulerer luktesansen vår, og de behagelige duftene vil kunne ha en oppløftende så vel som rogivende effekt på sinnet, og muligens også bringe oss mer tilstede i nuet.
Det vil bli brukt en diffuser med ulike utvalgte eteriske oljer gjennom hele praksisen.
I første del av klassen beveger vi oss gjennom en varmende dynamisk flyt (vinyasa) til oppløftende rytmer & eteriske oljer for å skape rom i kroppen, rom mellom tankene, mens fokuset på dyp og rolig pust vil være med deg som en rød tråd gjennom hele praksisen din.Vridninger og fokus på skuldre og fremside lår vil forbedre kroppen på de ulike hjerteåpnerne, slik at du vil kunne skape rom og «åpne hjertet» på en trygg og skånsom måte, fysisk så vel som emosjonelt.
Det vil bli brukt beroligende og søvndyssende eteriske oljer i siste del av klassen, slik at aromaen vil kunne fremme en dypere kroppslig og mental avspenning og velvære. 
Klassen passer best for deg med litt erfaring med yoga fra før av. Som alltid ønsker jeg å inspirere deg til å lytte innover til læreren som bor i deg selv, så du vil bli oppfordret til å praktisere yoga ut i fra ditt nivå og din dagsform. 
Pris: 300,- Påmelding: www.osloyoga.no