Workshops 22

Yoga som en lyttende praksis

En dynamisk yoga workshop m fokus på inversjoner & balanse for kropp, sinn & sanser. 

-Søndag 24/4 kl 1230-1430

Varmt velkommen til en 2 timers yoga klasse med fokus på inversjoner & balansestillinger mot veggen. 

Klassen starter med en liggende avspenning og pranayama (pusteøvelser), deretter beveger vi oss gjennom en dynamisk, meditativ flyt hvor pust og bevegelse synkroniserende til rytmisk musikk. Etter å ha skapt rom & varme i kroppen, bruker vi veggen for å praktisere ulike balansestillinger & inversjoner.

Klassen avsluttes med en lang avspenning med massasje. 

Jeg erfarer yoga som en lyttende praksis, det er essensielt at vi lytter til vår indre lærer & praktiserer utifra egne behov og eget utgangspunkt, så jeg vil tilrettelegge for alle som deltar ved å foreslå ulike øvelser & modifikasjoner undervis. Jeg ønsker å inspirere deg til å lytte til kroppen, og til den dype, beroligende Ujaji pusten slik at du finner flyt og fokus i praksisen din. Ved å lytte til den, vil du også merke når du har gått for langt, og dermed kan du regulere yogaprasisen og ta en pause i en hvilestilling ved behov.

Pris: 300 kr

Dato: søndag 24/4 kl 1230-1430

Litt erfaring med dynamisk yoga er en fordel.

Dynamisk yoga workshop med fokus på bakovoverbøyninger med Maja & meg

Varmt velkommen til en 2,5 timers yogaklasse søndag 15. mai for kropp, sinn & sanser! Maja & jeg kommer til å guide deg gjennom en dynamisk vinyasa praksis med fokus på hjerteåpnere (bakoverbøyninger), før vi avslutter i rogivende sittende & liggende øvelser (hofteåpnere), og avslutter så med pranayama (pusteteknikker) samt en 20 minutters guidet Yoga Nidra (yogisk søvn).

Eteriske oljer og yoga harmonerer vakkert sammen, da oljene stimulerer luktesansen vår, og de behagelige duftene vil kunne ha en oppløftende så vel som rogivende effekt på sinnet, og muligens også bringe oss mer tilstede i nået.

Klassen passer best for deg med litt erfaring med yoga fra før av. Som alltid ønsker vi å inspirere deg til å lytte innover til læreren som bor i deg selv, så du vil bli oppfordret til å praktisere yoga ut i fra ditt nivå og din dagsform. Du vil få justering av begge lærerene i de ulike yogastillingene underveis. 

Pris: 400 kr

20 % av inntektene vil gå til UNICEF 

Tidspunkt: 12-1430

Påmelding: www.osloyoga.no