Bedriftsyoga

Yoga på arbeidsplassen er en flott investering for deg og dine ansatte, da det vil kunne bidra til økt trivsel samt være med på å minske sykefraværet. Fordelene ved en regelmessig praksis  er mange, og inkluderer blant annet; en sterk og smidig kropp, mer energi, avspenning og økt konsentrasjon. Mye tyder på at bedriftsyoga kan bidra positivt til de ansattes evne til stressmestring.

Jeg skreddersyr ulike yogaprogrammer for bedrifter, og tilbyr blant annet;
Dynamiske Vinyasa Flow klasser tilnærmet klassene jeg underviser på ulike yogastudioer. God treningseffekt kombinert med dyp avspenning og meditasjon
Klassisk & rolig yoga; en statisk treningsform hvor stillingene holdes i lengre tid
Yoga for rygg og skuldre
Stolyoga; Man lærer seg sittende, enkle yogastillinger som man kan utøve selv på eget kontor, når som helst
Pusteteknikker, avspenningsøvelser og meditasjon
Jeg tilbyr også engangskurs i forbindelse med kickoff arrengementer etc.
Bedriftsyoga, priser:
Tid/antall30 min45 min60 min
0-10750,-1000,-1500,-
11-20 900,-1400,-1800,-
21-301000,-1500,- 2000,-